"Der er efterhånden ingen tvivl om at Mette Frederiksen, eller bare Mette som hun afvæbnende hedder på Instagram, er dansk politiks ukronede dronning af SoMe. Med billeder af vinduespudsning, makrelmadder og jævne, danske interesser som Dansk Melodi Grand Prix og håndbold inkarnerer Mette Frederiksen den danske folkesjæl," skriver Karl Emil Rosenbæk. Bildene er skjermdumper fra Mette Frederiksens Instagram-konto.

Det autentiske liv

Vad hender når ægthedskriteriet reduceres til et spørgsmål om at være i øjenhøjde med modtageren?
22.04.2021 - 10:59

Det er med en god portion ydmyghed jeg overtager spalten som BLAs økokritiker efter professor Sissel Furuseth. Det er ganske enkelt sko, jeg ikke kan udfylde. Det eneste jeg kan håbe på, er at mine økokritiske vildveje også indbyder til refleksion og selvfølgelig også meget gerne diskussion. Here goes. 

Der har i Danmark været en del mediekommentarer og politiske analyser af den socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksens ageren på sociale medier. Særligt hendes behov for at udstille frokost (lunch) madder er blevet forsøgt afkodet i stor stil. Og der er efterhånden ingen tvivl om at Mette Frederiksen, eller bare Mette som hun afvæbnende hedder på Instagram, er dansk politiks ukronede dronning af SoMe. Med billeder af vinduespudsning, makrelmadder og jævne, danske interesser som Dansk Melodi Grand Prix og håndbold inkarnerer Mette Frederiksen den danske folkesjæl.


Artikkelen er 2699 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement