Den andre jobben til Sondre Midthun

Bare de færreste kan leve av å være forfatter. Så hva gjør de da, de som skriver?
20.06.2018 - 09:43

La oss starte med en liten CV. Hvilke jobber har du hatt frem til nå i livet?

Størsteparten av yrkeslivet har jeg vært journalist. Min første sak var i lokalavisen hjemme, hvor jeg skrev en reportasje fra konfirmantleir i Sverige med meg selv i hovedrollen. Før jeg senere meldte overgang til den andre lokalavisen på stedet, ble det skrevet mange saker av denne typen, artikler som jeg håper aldri blir gjennomgått med presseetisk blikk. I etterkant av det har jeg jobbet i Dagbladet og Klassekampen, blant annet. Jeg har også jobbet i sportsforretning, som prosessoperatør på kunstgjødselfabrikk, og hatt et vikariat i Gyldendals norskredaksjon.

Artikkelen er 864 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement