Et slag for psykosen

Har Ole-Petter Arneberg med romanen PIT skrevet den «nye store norske»? Eller er det bare fett at den finnes?
16.03.2018 - 00:07

– Ole-Petter, nå nærmer det seg forhåpentligvis utgivelse av romanen PIT, som i tillegg til å være din første roman, også er din første utgivelse på ti år.  Skriver 30 år gamle Arneberg annerledes enn 20 år gamle Arneberg?

– Den 20 år gamle tror jeg knapt visste opp ned på en bokside, likevel ga han ut en bok. Forhåpentligvis skriver den 30 år gamle noe som en yngre utgave av meg kan ta til seg, og dermed ta seg sammen litt raskere enn hva jeg gjorde. Skrivestilen er sikkert mer modernistisk, selv om jeg pælmer allslags ideer jeg knapt forstår selv inn mellom permene. Hvis alt var én skjermflate før, så er den nå i ferd med å bli knust.

Artikkelen er 1258 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement