Den andre jobben til Jon Øystein Flink

Bare de færreste kan leve av å være forfatter. Så hva gjør de da, de som skriver?
14.03.2018 - 14:27

Hvilken jobb har du ved siden av skrivingen og hvorfor akkurat denne jobben?

Når sant skal sies, så har jeg ikke en ordentlig jobb ved siden av skrivingen. Eller for å si det på en annen måte: Jeg er ikke ansatt noe sted. Da jeg debuterte som forfatter i 2003 visste jeg ikke at forfattere støtt og stadig blir invitert ut på opplesninger, men dette var en sideeffekt jeg til dels satte stor pris på, og siden jeg hadde syslet med tryllekunst siden jeg var barn, begynte jeg mer og mer å flette inn magiske numre i opptredenene mine. Etter hvert fikk jeg lyst til å rendyrke magien, og i dag tar jeg rene trylleoppdrag. Jeg kan altså påstå at jeg har to «jobber», en som forfatter og skribent, og en som tryllekunstner.

Artikkelen er 1017 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement
Emneord: