Søren Kierkegaard. Foto: Wikimedia / offentlig eie.

Hvem bør man alliere seg med for å lykkes i litteratur-Norge i 2021?

"Hva gjør man når man ikke får den anerkjennelsen man ønsker seg fra vagantene? Man leser Søren Kierkegaard snarere enn Walter Benjamin. Man bretter opp ermene og står opp tidligere om morgenen, og man studerer hvordan Kierkegaard forholdt seg til det litterære feltet i København på 1840-tallet", skriver Jonas Hansen Meyer
22.04.2021 - 10:57

Det korte svaret: Kronprinsesse Mette Marit og Ane Farsethås. Det lange svaret: Glem alliansene, gå heller i angrep. Innled en offentlig krangel med Bernhard Ellefsen. Sørg i samme slengen for å få deg Henning Hagerup på nakken og la den hagerupske utskjelling skure og skrubbe vekk din bevisste og ubevisste lengsel etter anerkjennelse fra den mektigste alliansen i litteratur-Norge, vagantene. Metoden finner du i en lite lest bok av Søren Kierkegaard.

 

 Artikkelen er 2875 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement