Privilegert prokrastinering

Lockdown ga meg mer tid til å skrive. I stedet for å gripe muligheten, prokrastinerte jeg og lullet meg inn i en tåke av Ben and Jerry’s-is, forsovelser og Youtube-videoer om falske martial arts-mestere.
17.06.2020 - 13:50

Da Johan Sebastian Welhaven bodde i Christiania i 1833, slet han med å fullføre sin første diktsamling. Han tvilte på sine egne evner, han klarte ikke arbeide. Da jeg leste dette i Demringstid – Johan Sebastian Welhaven og nasjonen av Anne-Lise Seip, tenkte jeg OMG! Jeg bor også i Christiania og holder på med en diktsamling! O.M.G! Også jeg sliter med å arbeide! O.M.F.G! For et sammentreff. Jeg følte et sterkt fellesskap med Welhaven gjennom vår felles last, prokrastineringen.

_________Artikkelen er 3675 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement