Mitt hjemmekontor

Skriv en reiseskildring fra hjemmekontoret, ba vi. Elin Kittelsen ga oss en liste over dets inventar og kvaliteter, både materielt og sjelelig.
17.06.2020 - 13:51

1. Et skrivebord, som i kraft av å være ettromsleilighetens eneste bord også tjener som kjøkkenbord, men prinsipielt sett viktig å kalle skrivebordet.

2. En Samsung Xpress M2020, den minste printeren på markedet, ikke bare kjøpt med tanke på at  leiligheten er tjuefem kvadrat, men fordi jeg så for meg at jeg skulle ha den med meg i koffert til leiligheter i Madrid eller Palma, hvor jeg skulle skrive, noe som selvfølgelig aldri har skjedd, og ikke kommer til å skje med det første. Ekstra toner til printeren, just in case verdenshandelen kommer til å stoppe opp.
Artikkelen er 809 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement