Illustrasjon: Tim Ng Tvedt.

Soothing music for dogs - konsentrasjon i koronaens tid

Hvordan har vi opplevd nedstengninga av samfunnet? "De ensomme er mer ensomme enn noen gang. Trengs jeg noe sted? Man skal jo ikke holde noens hånd! Alt jeg kan gjøre nå, er å skrive om å holde noens hånd", skriver Ane Nydal.
22.05.2020 - 13:49

En ny dag, jeg skal skrive. For en deilig tid! Mannen har pappaperm, jeg har skriveperm – flere måneder satt av til å jobbe med tekster, a corner of one´s own er rigga til på flerbruksrommet (som ellers inneholder mannens synth, sju gitarer, mannens klesskap og cd-samling, tv, bokhyller med Josimars og Pondus´ samlede, robotstøvsugerens ladestasjon og en gjesteseng/«nå vil jeg sove alene»-seng). En lys morgen. Bordplata er rein og fin. En blomst i vase, en rykende kaffekopp, datamaskinen min. Jeg er alene.

Alene på rommet, men ikke i hjemmet.Artikkelen er 928 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement