Illustrasjon: Tim Ng. Tvedt

Jeg stryker Satan over den lakserøde brystkassen

Hvordan har vi opplevd nedstengninga av samfunnet? "Hvordan kan man hate en dugnadshyllest til en nasjonsbyggende OL-sang", spør Hilde Susan Jægtnes.
22.05.2020 - 13:51

Dommedag

Bygården dirrer av mennene som driller i asfalten og strømlinjeformer den underjordiske infrastrukturen. Bøkene velter ut av bokhyllene, går i spagat og bytter sider. I luften seiler krigsskipene forbi. Når to kolliderer, blir de spaltet inn i mindre skip som seiler enda fortere, og som igjen kolliderer og multipliserer seg eksponensielt. De ser ut som lysende blå planeter med dommedagsbasuner pekende i alle retninger. Dypt nede i lungene bryter krigen ut i vev og veier.Artikkelen er 1056 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement