Blåtind

«Med tørre hender etter måneder med håndsprit dro han av henne klærne,» skriver Rune Kringelberg.
19.01.2021 - 11:39

At Arve skulle bli singel rett før pandemien som satte en stopper for det meste av det single folk driver med, var mildt sagt en strek i regningen.

Hvor lenge kan man gå uten å pule uten å bli gal? Har man allerede vært gift i årevis er det ting som tyder på at det ikke finnes noen øvre grense; dag ut og dag inn, uke etter uke, måned etter måned kan tiden henrulle, tørt, knusktørt som det gule gresset mot slutten av en evig sommer. Men er man ung og i startfasen av sin pulende karriere, uten å ha fått erfare hva det innebærer å være i en langvarig, forpliktende relasjon til andre enn omtenksomme foreldre og enerverende småsøsken, da er det verre. Det er som om det nesten umiddelbart begynner å tære på hjernen, man surrer, glemmer ting, snart hører man stemmer i hodet. Man er ikke lenger tilregnelig.


Artikkelen er 1564 ord lang.

Du må være abonnent for å kunne lese denne artikkelen

  • Ordinært abonnement
  • Privatabonnement
  • Korttidsabonnement